Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از خوانندگان، حداقل قطعه‌ای را در کارنامه کاری خود برای ادای احترام به ائمه اطهار (س) قرار می‌دهند. محمد معتمدی، محمد علیزاده، بنیامین بهادری، حامد همایون، علیرضا افتخاری، علیرضا قربانی و بسیاری دیگر از خوانندگان کار‌هایی را در ایام شهادت یا میلاد معصومان (س) ساخته و منتشر کردند. یکی از کار‌هایی که بار‌ها در رادیو و تلویزیون پخش و مورد توجه مردم قرار گرفت، قطعه «پنجره فولاد» حامد محضرنیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواننده‌ای که بار‌ها قطعاتی را برای چند امام معصوم خوانده است. به بهانه سالروز میلاد امام رضا (ع) با این خواننده پاپ گفتگو کردیم.

اخبار چهره ها _ محضرنیا درباره ساخت کار‌های ارزشی، گفت: اعتقاد دارم تا زمانی که اهل بیت (ع) نخواهند، شعری نوشته نمی‌شود، چه برسد به این که یک قطعه آهنگسازی شود و خواننده‌ای آن را بخواند. من در این زمینه چند تجربه داشتم. پروژه‌ای بود که از سوی سازمانی بسیار معتبر سفارش داده شد. برای این کار بسیار زیاد هزینه شده بود و قرار بود این قطعه را من و صابر خراسانی برای محرم کار کنیم و شهاب اکبری تنظیم اثر را انجام دهد. آن پروژه هیچ وقت به گوش کسی نرسید؛ چرا که قطعا صاحب آن اثر نمی‌خواست پروژه تکمیل شود. جایی که کلی پول، ابزار و امکانات هست، ولی صاحب اصلی اثر نخواهد کار به پخش هم نمی‌رسد.

وی افزود: از طرفی کار دلی بوده که یک روزه بسته شده و خیلی هم سر و صدا کرده است. کار‌هایی که ما به واسطه آن به نقطه‌های بالایی رسیدیم. حتی با یک کار مذهبی خیلی از ما خوانندگان، سر سفره اهل بیت (ع) نان خوردیم. من از طریق برخی از این آهنگ‌ها به برنامه‌های مختلف دعوت شدم؛ مثلا در همین دهه کرامت بار‌ها به برنامه‌های مختلف رفتم و اجرای موسیقی داشتم. رزق و روزی از این طریق سر سفره من آمده است. خدا را شکر برای اهل بیت (ع) کار زیادی ساختم. برای امام رضا (ع) هم دو کار دارم که خیلی دوستشان دارم. یکی قطعه «سلام امام رضا (ع)» است. «سلام امام رضا (ع)» درد دل زائری است که داخل حرم حضرت معصومه (س)، از ایشان می‌خواهند که واسطه رفتن وی به حرم برادرشان شوند. این سوژه دلی بود که وقتی داخل حرم حضرت معصومه (س) بودم، به ذهنم رسید. این اثر پنج سال پیش منتشر شد.

خواننده قطعه «پنجره فولاد» در ادامه بیان کرد: قطعه جدیدی که پارسال برای امام رضا (ع) تولید کردیم، «پنجره فولاد» نام داشت. اثری که واقعا اتفاقات تولیدش برایم عجیب بود. در این پروژه سید جواد هاشمی و صابر خراسانی حضور داشتند. برای این پروژه قرار ضبط داشتیم، اما هر کسی برایش کاری پیش آمد و پروژه به طور کلی کنسل شد. من به این نتیجه رسیده بودم، خودم تک قطعه‌ای بخوانم. ناگهان سید جواد هاشمی به من زنگ زد و آدرس استودیو را پرسید. من و ایشان میانه راه برای بحث شعر و انتخاب شعر بودیم که دیدیم صابر خراسانی زنگ زد و گفت، برنامه ام کنسل شده می‌توانیم پروژه را از سر بگیریم. همان لحظه من حس کردم خود امام رضا (ع) همه ما را مجدد دور هم جمع کرده تا پشت میکروفن بایستیم و بخوانیم. در نهایت کار یک شبه انجام شد.

محضرنیا ادامه داد: پس از آن قرار ضبط موزیک ویدئو گذاشته بودیم. من به برنامه‌ای در مشهد دعوت شدم. خراسانی و هاشمی گفتند، وقتی در مشهد هستی، ویدئو را چگونه ضبط کنیم؟ قرار شد من از آنجا تصاویر را ضبط و به تهران بفرستم. در مشهد به یکی از دوستانم گفتم، ممکن است که ما در حرم یک ویدئو ضبط کنیم؟ وی گفت خیلی بعید می‌دانم. پیش از آن هیچ خواننده‌ای اجازه نداشت در حرم فیلمبرداری کند؟ چه برسد به اینکه بخواهد یک قطعه پاپ بخواند. باور نکردنی بود، معجزه را با چشم هایم دیدم. آستان قدس خودش آمد، نزدیک به ۷ نفر صدابردار تا تصویربردار در اختیار من گذاشت و گفت هر بخشی از حرم خواستید را تصویربرداری کنید. در زمان ضبط تصاویر، بدنم می‌لرزید و می‌گفتم امام رضا (ع) چقدر کریم است که دو شبه کار صوت و تصویر تمام شد. همزمان با تصویر برداری من، سید جواد هاشمی و صابر خراسانی در تهران تصویر می‌گرفتند. این فقط یک معجزه بود. ما هرچه داریم در زندگی از لطف خدا و همین اهل بیت (ع) است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: علیرضا افتخاری حامد محضرنیا خواننده جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی از 19 تا 21 اردیبهشت در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود؛ از این رو با الناز فطیرخوانی مدیر مسابقات دانش‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان درباره چگونگی برگزاری این جشنواره گفت‌وگویی داشته‌ایم که در ادامه قابل مشاهده است:

آنا: درباره چگونگی برگزاری جشنواره دوره ششم فرهیختگان جوان بفرمایید؟

فطیرخوانی: طرح پروژه‌های دانش‌آموزی با هدف رشد مهارت‌های علمی و عملی دانش‌آموزان و لذت بردن از دانستن و عمیق کردن فهم دانش‌آموزان با شعار پیش به سوی دانشمند شدن از ۱۳۹۸ در دانشگاه طراحی و آغاز شد که پس از برگزاری پنج دوره موفق این رویداد انشاالله ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه مورخ ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در کتابخانه زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

آنا: هدف از برگزاری این رویداد چیست؟

ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان

فطیرخوانی: این رویداد اهداف زیادی دارد، اما از مهم‌ترین اهداف آن می‌توان به ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان، ایجاد شادابی و شور و نشاط علمی فرهنگی در محیط دانشگاهی، ایجاد زمینه‌های ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه دانش‌آموزان، استعدادیابی و شناسایی دانش‌آموزان نخبه و با استعداد‌های درخشان، شناسایی توانمندی‌ها و شبکه‌سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا، آشنایی دانش‌آموزان با محیط دانشگاه و علوم مختلف دانشگاهی و انتخاب هدفمند رشته در دانشگاه و ... اشاره کرد.

تمام تلاش ما از برگزاری این رویداد آماده کردن دانش‌آموزان برای انجام یک پروژه واقعی و آکادمیک در محیط دانشگاه است. دانش‌آموزان با انجام دادن یک پروژه در مدرسه بر اساس طرح یادگیری پروژه‌محور با اصول و فرآیند انجام یک پروژه از طرح سوال پژوهشی و یافتن مسئله گرفته تا مشاهده و جمع‌آوری اطلاعات، فرضیه‌سازی، انجام آزمایش، تجزیه و تحلیل، ارائه نتیجه و پیشنهاد و ... آشنا می‌شوند و مشق پژوهش انجام می‌دهند، صرف نظر از محصول و نتیجه پروژه، آنچه که در این رویداد اهمیت دارد این است که دانش‌آموزان روش انجام یک پروژه و تحقیق را اصولی و درست یاد بگیرند.

آنا: در این دوره از جشنواره چه تعدادی از دانش‌آموزان و از چه مقاطع تحصیلی شرکت کردند؟

شرکت بیش از 2 هزار و 100 دانش‌آموز در ششمین جشنواره فرهیختگان جوان

فطیرخوانی: در این دوره از جشنواره بیش از 2 هزار و 100 دانش آموز از ۲۶ استان کشور در قالب حدود ۷۰۰ تیم دانش‌آموزی شرکت کردند که انشالله در ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت دستاورد‌های پژوهشی خود را ارائه می‌کنند. در این دوره از جشنواره حدود ۱۶۰ تیم از مدارس سما شرکت می‌کنند. دانش آموزان همه مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستان تا پیش‌دانشگاهی در این رویداد شرکت می‌کنند؛ اما اکثر دانش‎آموزان شرکت‌کننده در این دوره مقاطع دبیرستان دوره اول (هفتم، هشتم و نهم) هستند.

آنا: این رویداد چند بخش دارد؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم این رویداد آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌ها و موضوعات مختلف است این رویداد ۵ محور اصلی و حدود ۶۵ رشته و گرایش دارد، محور‌های غرفه‌های نمایشگاهی و سمینار‌های علمی با گرایش‌های فنی و مهندسی، علوم و پایه (فیزیک، شیمی، زیست)، علوم انسانی و اجتماعی، علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی، زیست‌فناوری، نانوتکنولوژی و هنر و معماری و محور مسابقات با گرایش‌های هوافضا، روباتیک، ماشین‌های کمیکار، سازه ماکارونی، برنامه‌نویسی و کاپ فیزیک ایران و محور تولید محتوای دیجیتال با گرایش‌های بازی‌سازی (رایانه‌ای، تلفن همراه و تبلت)، محتواسازی رسانه‌ای، طراحی سایت و نرم افزار، تولید فیلم و انیمیشن و موشن گرافی، طراحی گرافیکی و اینفوگرافی، تولید محتوا با پایتون برگزار می‌شود.

آنا: برنامه زمان‌بندی این جشنواره چگونه است؟

ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی 

فطیرخوانی: ثبت نام این رویداد هر ساله از ۲۵ آذر مصادف با هفته پژوهش آغاز می‌شود و تا فروردین سال بعد ادامه دارد و جشنواره پایانی و ارائه دستاورد‌های دانش آموزان اردیبهشت مصادف با هفته معلم طی ۳ روز برگزار می‌شود.

آنا: در قوانین اشاره شده که دانش آموزان باید مستندات پروژه خود را در باشگاه پایش بارگزاری کنند، این اقدام به چه منظور است؟

فطیرخوانی: بله دقیقا درسته، یکی از اهداف بلند مدت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری این رویداد ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی است. شبکه سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا در بستر باشگاه پایش میسر می‌شود. دانش‌آموزان در این بستر مستندات پروژه خود از جمله چکیده، مقاله و عکس و فیلم و ... را ارائه می‌کنند و همچنین از سایر پروژه‌ها نیز آگاه می‌شوند. بدین ترتیب در باشگاه پایش شبکه‌سازی و هم‌افزایی صورت می‌گیرد. همچنین دانش‌آموزان در این بستر می‌توانند از منتورینگ و هدایت اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه نیز بهره بگیرند.

آنا: بخش‌های جدیدی در این دوره از رویداد دارید؟

بازی‌ها و آزمایش‌های مهیج در سه روز

فطیرخوانی: بله، در این دوره بخش بازی‌ها و آزمایش‌های علمی مهیج با برگزاری بیش از ۲۰ بازی و آزمایش علمی جالب با هدف ایجاد جذابیت و شور و نشاط علمی و افزایش علاقه دانش‌آموزان به موضوعات علمی خصوصا موضوعات فیزیک و شیمی طراحی و در سه روز برگزاری رویداد اجرا می‌شود. همچنین توسط باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و اعضای انجمن‌های علمی واحد، تور علمی و بازدید از آزمایشگاه‌های واحد علوم و تحقیقات را در برنامه داریم. در بخش پنل‌های سخنرانی و کارگاه‌های ویژه دانش‌آموزان و معلمان نیز از اساتید خاص و برجسته دعوت شده است.

آنا: مراسم اختتامیه و اهدا جوایز به چه صورت است؟

فطیرخوانی: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این دوره از جشنواره جمعه از 15:30 الی 18 در سالن همایش دکتر زنده یاد دکتر حبیبی برگزار می شود و گروه‌های منتخب اعم از گروه‌های برتر و شایسته تقدیر معرفی و تندیس جشنواره و جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

آنا: نکته پایانی و تکمیلی؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه بازدید از این رویداد برای عموم آزاد است از همه دانش‌آموزان و معلمان علاقه‌مند دعوت می‌کنم تا از این جشنواره بازدید کنند و امیدوارم که این دوره از جشنواره به‌خوبی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • دومین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران ۱۷ اردیبهشت برگزار خواهد شد
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • فیلم | ادعای جنجالی؛ خواننده تنهاترین عاشق این جوان گمنام بود نه فریدون فروغی!
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال